Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σαρακοστη, μερες νηστειας προσευχης και μαλακιας

Εδω και λιγο καιρο εχει ξεκινησει η νηστεια και "εχει ξεκινησει ηδη η αντιστροφη μετρηση για να ζησουμε το θειο δραμα" οπως ακουσα χαρακτηριστηκα σημερα. Πιπες, πιπες και πιπες! Θειο δραμα και μαλακιες. Ενας παραφρων εβραιος που νομιζε πως ηταν ο μεσσιας και μια ομαδα ευκολοπιστων που τον ακολουθησαν καταφερε με τα καμοματα του να αναγκασει τους αρχοντες της εποχης να τον σταυρωσουν(χωρις να ξερουμε αν σιγουρα ισχυει κατι τετοιο). Εχουν ξεκινησει λοιπον ολοι οι ανθελληνες -διοτι αν δεν πιστευεις στην θρησκεια της χωρας σου αμεσως στρεφεσε εναντιον της- την νηστεια και την προσευχη. Ποσο σπαστικο να βλεπεις καθε χρονο τις ιδιες γριες (τις οποιες δεν τις κατηγορω μιας και ετσι μεγαλωσαν και αυτα εμαθαν) να πηγαινοερχονται συγκινημενες απο το πως ψελνει ο παπας και το τι λεει το θειο κειμενο...
Γιατι ομως ειναι ανθελληνες; Ποια ειναι η πραγματικη θρησκεια των ελληνων; Απο που ξεκινησε;

Δωδεκαθεισμος.

Οι δωδεκα θεοι οι οποιοι αναφερονται στα συγγραματα πολλων αιωνων πισω. Φυσικα στα σχολικα βιβλια αναφερεται ως μια αναγκη που ειχαν οι ανθρωποι τοτε να ερμηνευσουν τα φυσικα φαινομενα(Διας-Κεραυνοι κλπ κλπ). Ομως ποτε δεν αναρωτηθηκε καποιος: μηπως κατι ειχαν δει κατι; μηπως ηξεραν κατι παραπανω; και στο κατω κατω οι χριστιανοι γιατι να πιστευουν σε κατι που ποτε δεν εχουν δει; Ολα αυτα τα θαυματα που αναφερονται να φαινονται αγιοι σε εκκλησιες ή οπουδηποτε αλλου γιατι να μην ειναι οι 12 θεοι οι οποιοι προσπαθουν να διξουν την πραγματικοτητα.; Ειναι απλο. Ο χριστιανισμος ειναι η πλεον καλοστημενη θρησκεια. Για σκεφτητε το λιγο. Εχει μια απαντηση για ολα.! Μια απαντηση η οποια δεν ειναι λογικη. Για αυτο αλλοστε υπαρχει και το ρητο: πιστευε και μη ερευνα. Ανεκαθεν η Ελλαδα σαν χωρα ηταν ή σε πολεμο ή σε καποια οικονομικη κριση. Ετσι ποτε δεν καταφερε να παρει την μορφωση που επρεπε. Επιρεαστηκαν οι αμορφωτοι τοτε ελληνες λοιπον απο τα "θαυματα" και την μετα θανατον εξουσια που προσφερε ο χριστιανισμος και υιοθετισαν αυτη τη δηθεν νοοτροπια του (μπασταρδου)εβραιου αυτου ποθ νομιζε οτι μπορει να εξουσιασει τον κοσμο με τις κοροιδιες του, την συμπονια και την αγαπη που εδιχνε προς ολο τον κοσμο(οπως οι περισσοτεροι τρελοι). Ετσι λοιπον ξεχασαμε τις παραδοσεις και τις ριζες μας. Ενστερνιστηκαμε κατι ξενο. Πολλοι λοιπον βρηκαν τροπο να βγαλουν λεφτα απο κατι τετοιο. Πολλοι παπαδες λοιπον βλεπουν το παγκαρι και αρχιζουν να βουτανε και ετσι αρχισε να φαινεται το πραγματικο προσωπο αυτης της εκκλησιας. Ευτυχως υπαρχουν ακομα αρκετα ατομα που πιστευουν στην ελληνικη θρησκεια. Την θρησκεια που διδαξαν και δοξασαν οι προγονοι μας. Την θρησκεια που ενας εβραιος καταφερε να εξαφανισει και να την κανει να θεωρηθει και αυτη παρανομη (μαζι με τον σατανισμο)(το αν ειναι παρανομη δεν το ξερω, λογω των ελαχιστων γνωσεων μου πανω στο θεμα εμπιστευτηκα το διαδικτυο). Οπως και να εχει. Γλεντιστε στις μερες που ερχονται, περαστε καλα με τους δικους σας ανθρωπους φυσικα φατε οτι θελετε και οχι οτι λεει μια ηλιθια και ανυπαρκτη θρησκεια και τα ξαναλεμε πολυ συντομα με το επομενο ποστ.
Καλο σας βραδυ.

Υ.Γ Αφιερωμενο στην Ελενα που μου εδωσε την ιδεα.

2 σχόλια:

  1. kai auti i elena ti pisteuei? e? pios einai o evreos? e? ti ekane kai ton staurosane? e? i athina pio stixio tis fisis einai? e? gt lew sinexia e? e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως θα το εκτιμουσα
    Αν δεν ηταν ανωνυμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή